Samenwerking staat bij ons voorop

Bekijk hier de foto's van onze pas opgeleverde projecten

Eén van de specialismes bij Zwirs Horti Projects

Wilt u een offerte ontvangen?

Contact

Welkom bij Zwirs Kassenbouw

Zwirs Horti Projects is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, actief in het ontwerpen en bouwen van complete kassenbouw projecten over de gehele wereld. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, een tevreden klant is onze drijfveer. Zwirs Horti Projects heeft met zijn medewerkers een grote groep onderaannemers waarop wij ons kunnen beroepen. Zodoende zijn wij in staat om snel te kunnen handelen en een project van begin tot eind op kort termijn en volgens een strak gepland schema efficiënt op te leveren.

De mogelijkheden
Wij ontwerpen en bouwen elk type kas, volgens de laatste trends en eisen, met de beste en nieuwste materialen en geheel volgens de wensen en eisen van de klant. Natuurlijk kunnen wij alle standaard kassen leveren en bouwen, zo is men verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het alleen leveren van materialen, het renoveren van bestaande kassen, project begeleiding middels supervisie of om een totaal project. Bij ons bent u verzekerd van top kwaliteit en de beste betrouwbare oplossingen.

Meer dan kassenbouw
Niet alleen op het gebied van kassenbouw zijn wij u ideale partner maar ook voor tuincentra en bedrijfsruimtes. Zwirs Horti Projects ontwerpt en bouwt deze altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen en altijd volgens de laatste strikte normen en regels. Naar een ontwerp van uw architect of naar een gezamenlijk uitgewerkt plan, wij kunnen het naar uw wensen realiseren. Met de hoogste kwaliteit aan materialen en technologie, wij staan garant voor een indrukwekkend resultaat.


Tuincentra

Lees meer

Kassenbouw

Lees meer

Contact

Welke toegevoegde waarde heeft Zwirs Horti Projects voor uw project? Wij leggen het u graag uit in een vrijblijvend gesprek. Neem daarom direct contact op om uw vraag te stellen of om een afspraak met ons te maken.
Contact

Offerte

Heeft u al een plan in gedachten? En wilt u een vrijblijvende offerte van Zwirs Horti Projects ontvangen? Wij denken graag met u mee om uw project binnen de mogelijkheden van uw wensen te realiseren!
Offerte