• Tel: +31 (0)174 62 05 14 - E-mail:
  • Email info@zwirshorti.nl

Het bedrijf

Een kassenbouwer met meer dan 30 jaar ervaring in huis

Zwirs Horti Projects is een bekende naam in de glastuinbouw. Met meer dan 30 jaar ervaring in huis hebben we inmiddels onze kennis opgedaan in meer dan veertig landen. Daardoor zijn we een allround kassenbouwer. Bekend met de laatste technieken in de bouw, maar ook met de nieuwste inzichten in de teelt.

Zwirs Horti Projects bouwt projecten van elke grootte. Eigen engineers ontwikkelen elk project op maat. Doordat we de productie van staal- en aluminiumconstructies in eigen huis hebben, zijn we ook bij de bouw van grote projecten flexibel. Vanuit Honselersdijk bestrijken we de gehele wereld. Voor vervoer naar landen in de omgeving van Nederland staat eigen materieel ter beschikking. Met onze medewerkers, ondersteund door een groot aantal onderaannemers, realiseren we projecten van groot tot klein, ook op turnkey-basis.


Samenwerking staat voorop
Zwirs Horti Projects hecht veel waarde aan samenwerking, daarom hebben we een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers voor de technische installaties. Zo bent u als opdrachtgever verzekerd van de modernste techniek.

Ook voor gespecialiseerde (tuinbouw)adviesbureaus zijn we een betrouwbare partner. De realisatie ter plekke is in handen van onze eigen mensen, al dan niet ondersteund door lokale partners.Een Westlands familiebedrijf dat de tuinbouw door en door kent
Als Westlands bedrijf hebben we de ontwikkeling van de glastuinbouw van dichtbij gevolgd. Er is veel veranderd door de jaren heen. Wat echter niet is veranderd, is de wens van telers en kwekers om een betrouwbare kassenbouwer in te schakelen. 

Onze wortels liggen in het Westland, waardoor we alle tuinbouwkennis uit de eerste hand hebben. Vanuit een bedrijf dat zich specialiseerde in de bouw en het onderhoud van kassen hebben we ons ontwikkeld tot een allround bouwer van venlokassen en breedkapkassen. 

Zwirs Horti Projects is nog altijd een 100% familiebedrijf. Met andere woorden: een bedrijf dat graag een stap extra zet voor haar klanten en waar betrokken en gemotiveerde mensen klaarstaan om projecten van topkwaliteit te realiseren.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Please type your full name.
Invalid email address.
Vul een valide telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input