• Tel: +31 (0)174 62 05 14 - E-mail:
  • Email info@zwirshorti.nl

Welkom bij Zwirs Horti Projects

Op zoek naar de ideale kassenbouwer?

Zwirs Horti Projects is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, actief in het ontwerpen en bouwen van complete kassenbouwprojecten wereldwijd. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij een tevreden klant onze drijfveer is. Zwirs Horti Projects heeft met haar medewerkers een grote groep onderaannemers waarop een beroep gedaan kan worden. Zodoende zijn wij in staat om snel te kunnen handelen en een project van begin tot eind, op korte termijn en volgens een strak gepland schema efficiƫnt op te leveren.

De mogelijkheden
Wij ontwerpen en bouwen elk type kas volgens de laatste trends en eisen, met de beste en nieuwste materialen en geheel volgens de wensen en eisen van onze klant. Natuurlijk kunnen wij alle standaard kassen leveren en bouwen, zo is men verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het alleen leveren van materialen, het renoveren van bestaande kassen, projectbegeleiding middels supervisie of een totaal project: bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit en de beste betrouwbare oplossingen.

Meer dan kassenbouw
Niet alleen op het gebied van kassenbouw zijn wij de ideale partner, maar ook voor bedrijfsruimtes en tuincentra. Zwirs Horti Projects ontwerpt en bouwt deze altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen, volgens de laatste strikte normen en regels. Naar een ontwerp van uw architect of naar een gezamenlijk uitgewerkt plan, wij kunnen het naar uw wensen realiseren. Met de hoogste kwaliteit aan materialen en technologie staan wij garant voor een indrukwekkend resultaat.

Kassenbouw

Kassenbouw

Zwirs Horti Projects is een bekende naam in de glastuinbouw. Met meer dan 30 jaar ervaring in huis hebben we inmiddels onze kennis opgedaan in veertig verschillende landen. Daardoor zijn we een allround kassenbouwer. Bekend met de laatste technieken in de bouw, maar ook met de nieuwste inzichten in de teelt.
Renovaties

Renovaties

Eén van de specialismes bij Zwirs Horti Projects is het renoveren van bestaande kassen en bedrijfsruimtes. Het vervangen van dek- en gevelsystemen of het aanpassen van een beluchtingsmechaniek is bij ons geen enkel probleem.

Recente projecten

Enkele voorbeelden van onze projecten

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Please type your full name.
Invalid email address.
Vul een valide telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input