Skip to main content

Op zoek naar de ideale kassenbouwer?

Op zoek naar de ideale kassenbouwer?

Zwirs Horti Projects | Hoogste Kwaliteit
Zwirs Horti Projects | Geschikte Partner

Welkom bij Zwirs Horti Projects

Met ruim 30 jaar ervaring is Zwirs Horti Projects actief in het bouwen en ontwerpen van complete kassenbouwprojecten wereldwijd.
Zowel service als kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Een tevreden klant is hierbij onze drijfveer. Door ons grote netwerk van onderaannemers kan voor elk project een geschikt team worden samengesteld. Bovendien stelt dit ons in staat snel te handelen en een project van begin tot eind zowel volgens planning en zo efficiënt mogelijk op te leveren.

HOOGSTE KWALITEIT

Bij elk project wordt gebouwd volgens de meest recente eisen en trends, met de hoogste kwaliteit materialen en uiteraard geheel naar wens van de klant. Of het nu gaat om een standaardkas of een kas op maat, het alleen leveren van materialen, renovatie, projectbegeleiding, wij garanderen altijd de beste kwaliteit en meest betrouwbare oplossingen.

GESCHIKTE PARTNER

Niet alleen op het gebied van kassenbouw zijn wij gespecialiseerd, ook voor het bouwen van bedrijfsruimten en tuincentra zijn wij de geschikte partner. Er wordt ontworpen en gebouwd volgens de laatste trends en ontwikkelingen en de strikte normen en regels. Op basis van een ontwerp van een architect of een gezamenlijk uitgewerkt plan realiseren wij het project naar uw wens.
Samen streven we naar een perfect resultaat!

© All rights reserved.

Contact

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 174 620 514
Route