Skip to main content

Een bekende naam in de glastuinbouw

Een bekende naam in de glastuinbouw

DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN KASSENBOUW

Met meer dan 30 jaar ervaring in huis hebben we inmiddels onze kennis opgedaan in meer dan veertig landen. Daardoor zijn we een allround kassenbouwer. Bekend met de laatste technieken in de bouw, maar ook met de nieuwste inzichten in de teelt. Zwirs Horti Projects bouwt projecten van elke grootte. Eigen engineers ontwikkelen elk project op maat. Doordat we de productie van staal- en aluminiumconstructies in eigen huis hebben, zijn we ook bij de bouw van grote projecten flexibel. Vanuit Honselersdijk bestrijken we de gehele wereld.
Voor vervoer naar landen in de omgeving van Nederland staat eigen materieel ter beschikking. Met onze medewerkers, ondersteund door een groot aantal onderaannemers, realiseren we projecten van groot tot klein, ook op turnkey-basis.

SAMENWERKING IS DE SLEUTEL

Een goede samenwerking is in onze ogen het halve werk. Door een netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers garanderen we altijd de hoogste kwaliteit en de modernste techniek.
Ook voor gespecialiseerde (tuinbouw)adviesbureaus zijn we een betrouwbare partner. De realisatie ter plekke wordt in dat geval gecoördineerd door onze specialisten, ondersteund door lokale partners.

Zwirs Horti Projects | Kassenbouw Specialist

EEN WESTLANDS FAMILIEBEDRIJF MET ALLE KENNIS VAN TUINBOUW

Als Westlands bedrijf hebben we de ontwikkeling van de glastuinbouw van dichtbij gevolgd. Er is continu verandering, maar één ding is altijd onveranderd gebleven: de wens van telers en kwekers om een betrouwbaar kassenbouwbedrijf in te schakelen.

Vanuit een specialisatie in de bouw en het onderhoud van kassen hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot een allround bouwer van Venlo- kassen en breedkap- kassen. Wij zijn nog altijd een 100% familiebedrijf, waardoor we een grote betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie voelen om bij ieder project het beste resultaat neer te zetten.

Zwirs Horti Projects | Familiebedrijf

© All rights reserved.

Contact

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 174 620 514
Route