Skip to main content

Uw partner voor elk type kas!

Uw partner voor elk type kas!

WERELDWIJD

Wereldwijd werken we elk jaar aan nieuwe tuinbouwprojecten. Elk type kas leveren we volgens de meest recente trends en kwaliteitseisen, waarbij we werken met de nieuwste materialen.
Denk hierbij aan zowel Venlo-kassen als breedkap-kassen. Het zijn de twee oervormen van de tuinbouwkas, maar in een moderne uitvoering. Deze hedendaagse kassen worden high-tech gebouwd met lichte en duurzame materialen met de nieuwste glassoorten en optimaal berekend op integratie met technische installaties.

VENLOKAS MEEST GEBOUWDE KAS

De Venlo kas is wereldwijd nog altijd de meest gebouwde glazen kas dat in de afgelopen jaren veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Het is een kastype dat aan uiteenlopende wensen van (groente)telers kan voldoen en gemakkelijk is aan te passen bij specifieke wensen. Daardoor is de Venlo kas geschikt voor een veelheid aan teelten en teelttechnieken. Ook uiteenlopende installaties, van scherming en belichting tot luchtmechaniek, zijn optimaal te integreren in het ontwerp.

Zwirs Horti Projects | Kassenbouw Wereldwijd

TURNKEY OPLEVEREN

Wij kunnen tuinbouwproject ook turnkey opleveren, waarin wij alle mogelijke installaties voor u ontwerpen, leveren en bouwen en alle wensen naar tevredenheid worden behartigd. Met Zwirs Horti Projects als hoofdcontractor is er maximale zekerheid over kosten, kwaliteit en planning. Zo kunt u met een gerust hart zorgdragen voor andere belangrijke zaken rondom uw bedrijf.

HET VOLLEDIGE PROCES ONDER ÉÉN DAK

Bij Zwirs Horti Projects houden we het gehele proces graag onder één dak. Van het advies tot en met de oplevering is er één contactpersoon die het project coördineert. Hierdoor blijft er maximale grip op de voortgang en de planning strak. Al onze projecten worden geleverd en gebouwd conform de gestelde eisen en volgens de lokaal toe te passen normen.
Hiertoe maken wij gebruik van de laatste versie van het TNO-rekenprogramma Casta/Kassenbouw. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw kasconstructie voldoet aan alle gestelde eisen.

Zwirs Horti Projects | Kassenbouw Turnkey

Zwirs Horti Projects inschakelen voor uw project?

Wij denken graag met u mee om uw project binnen de mogelijkheden van uw wensen te realiseren!

© All rights reserved.

Contact

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 174 620 514
Route