• Tel: +31 (0)174 62 05 14 - E-mail:
  • Email info@zwirshorti.nl

Kassenbouw

Zwirs Horti Projects levert en bouwt elk type kas

Zwirs Horti Projects levert en bouwt jaarlijks wereldwijk een groot aantal tuinbouwprojecten. Wij kunnen elk type kas leveren en bouwen volgens de laatste trends en eisen. Hiervoor wordt gewerkt met de beste en nieuwste materialen en geheel volgens de wensen en eisen van de klant. Zo is men verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid.
Denk hierbij aan zowel venlokassen als breedkapkassen. Het zijn de twee oervormen van de tuinbouwkas, maar in een moderne uitvoering. De kassen van tegenwoordig zijn high-tech, gebouwd met lichte duurzame materialen, beglaasd met de nieuwste glassoorten en optimaal berekend op de integratie met de technische installaties. 

De venlokas is wereldwijk nog altijd de meest gebouwde kas. Venlokassen bestaan al tientallen jaren. In de afgelopen jaren heeft het type een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is een kastype dat aan uiteenlopende wensen van telers, en dan met name groentetelers, kan beantwoorden. Venlokassen zijn flexibel aan te passen aan specifieke wensen. Daardoor is de venlokas geschikt voor een veelheid aan teelten en teelttechnieken. Ook uiteenlopende installaties, van scherming en belichting tot luchtmechaniek, zijn optimaal te integreren in het ontwerp.

Wij kunnen ook uw tuinbouwproject turnkey opleveren waarin wij alle mogelijke installaties voor u ontwerpen, leveren en bouwen waar uw wensen naar tevredenheid worden behartigd zonder dat u er omkijken naar heeft. Door ons als hoofdcontractor aan te stellen heeft u maximale zekerheid over kosten, kwaliteit en planning. Zo kunt u met een gerust hart de voorbereidingen treffen voor uw nieuwe bedrijf waarbij u de zekerheid heeft dat het met de bouw goed zit.

Het gehele proces in één hand

Zwirs Horti Projects houdt het gehele proces in één hand. Van het eerste advies tot en met de oplevering heeft u met één contactpersoon te maken die uw project van A tot Z regisseert, inclusief het contact met de onderaannemers en de sturing van de bouwploegen. Door maximale grip op het proces te houden blijven de bouwtermijnen kort.

Al onze projecten worden geleverd en gebouwd conform de gestelde eisen en volgens de lokaal toe te passen normen. Hiertoe maken wij gebruik van de laatste versie van het TNO rekenprogramma Casta/Kassenbouw. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw kasconstructie voldoet aan alle gestelde eisen.

Zwirs Horti Projects inschakelen voor uw project?

Wij denken graag met u mee om uw project binnen de mogelijkheden van uw wensen te realiseren!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Please type your full name.
Invalid email address.
Vul een valide telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input