Skip to main content

Uw eigen unieke tuincentrum

Uw eigen unieke tuincentrum

EEN TUINCENTRUM MET EIGEN UITSTRALING

Heeft u bouwplannen voor uw tuincentrum of moet deze van aanpassingen voorzien worden? Een groot deel van uw gebouw bestaat dan uit een kasachtige constructie. Bij de realisatie van uw plannen kunt u van onze ervaring gebruikmaken. Zwirs Horti Projects integreert de kas geheel met de overige ruimten, zoals de entree, de verkoopruimte voor bij-artikelen, opslagruimten, kantoren en kantine.
Door de architectuur in combinatie met bijvoorbeeld een uitnodigende luifel, creëert u een aantrekkelijk centrum voor bezoekers. En door de keuze voor een kasconstructie als basis laat uw project zich kostenefficiënt realiseren.

VERDER KIJKEN DAN DE CONSTRUCTIE

Zwirs Horti Projects heeft een ruime ervaring op het gebied van tuincentra, waardoor we verder kunnen kijken dan alleen de constructie. Er is een ruime hoeveelheid aan mogelijkheden: gehard glas, gekleurd glas, gevelluchting, sandwichbeplating, diverse (automatische) deuren, displays, tafels en nog veel meer.

Met een ontwerp van uw eigen architect of een gezamenlijk uitgewerkt plan creëren wij het tuincentrum dat u voor ogen heeft.

Zwirs Horti Projects | Tuincentra met eigen uitstraling

Zwirs Horti Projects inschakelen voor uw project?

Wij denken graag met u mee om uw project binnen de mogelijkheden van uw wensen te realiseren!

Enkele voorbeelden

© All rights reserved.

Contact

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 174 620 514
Route