• Tel: +31 (0)174 62 05 14 - E-mail:
  • Email info@zwirshorti.nl

Bedrijfsruimten

Ook voor de bouw van uw bedrijfsruimte

U heeft de keuze voor de kas gemaakt, maar wie gaat nu de bedrijfsruimte bouwen? Zwirs Horti Projects natuurlijk! Ook voor bedrijfsruimten bieden we u het gemak van een allround partner. Zwirs Horti Projects heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsruimten met grote overspanningen. Eenmaal aan tafel met onze bouwkundige specialisten ontstaat stap voor stap de ideale bedrijfsruimte. Ideaal qua capaciteit, routing en bouw. Wij ontwerpen en bouwen deze naar de laatste trends en ontwikkelingen en volgens de laatste strikte normen en regels.

Een allround aannemer

Zwirs Horti Projects is ook als aannemer allround vakbekwaam. De bedrijfsruimte die u in gedachte heeft, kunnen wij bouwen. Heeft u nog geen idee van hoe uw ideale bedrijfsruimte eruitziet? Dan brengen we u op verhelderende ideeën. Ook uw bedrijfsruimte aan Zwirs Horti Projects overlaten heeft grote voordelen. De bedrijfshal is tegenwoordig de centrale plek voor veel teeltprocessen, van oppotten tot verzendklaar maken. Op basis van onze ervaring creëert u de juiste hal. Eén die is gebaseerd op alle actuele normen en die ook door de vormgeving een visitekaartje voor uw bedrijf is.


Het materiaalgebruik hangt af van uw wensen. Aan mogelijkheden geen gebrek: denk aan grote overspanningen, sandwichbeplating voor dek en/of gevels, luchtramen op een sandwichdek, damwandbeplating, kunststof platen, wit gecoat en gehard glas, metselwerk, automatische deuren, vliesgevels en lichtstraten. Niet alleen tijdens het ontwerp maar ook in de bouw werkt u met professionals.

Welke toegevoegde waarde heeft Zwirs Horti Projects?

Wij leggen u graag uit welke toegevoegde waarde wij hebben binnen uw project.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Please type your full name.
Invalid email address.
Vul een valide telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input