Skip to main content

Ook voor de bouw van uw bedrijfsruimte

Ook voor de bouw van uw bedrijfsruimte

BOUWKUNDIGE SPECIALISTEN

Bij een kas hoort in veel gevallen ook een bedrijfsruimte, loods en/of bedrijfshal. Ook daarin zijn wij de allround partner! Zwirs Horti Projects heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsruimten met grote overspanningen. Al een beeld in gedachte van hoe de bedrijfsruimte eruit moet komen te zien of nog helemaal niet?
Wat de situatie ook is, samen met onze bouwkundige specialisten ontstaat stap voor stap de ideale bedrijfsruimte. Ideaal qua capaciteit, routing en bouw. Wij ontwerpen en bouwen deze naar de laatste trends en ontwikkelingen en volgens de laatste strikte normen en regels.

GEHEEL NAAR UW WENSEN

De bedrijfsruimte die u in gedachte heeft, kunnen wij bouwen. De bedrijfshal is tegenwoordig de centrale plek voor veel teeltprocessen, van oppotten tot verzendklaar maken. Op basis van onze en uw ervaringen wordt de juiste hal gecreëerd. Eén die is gebaseerd op alle actuele normen en die ook door de vormgeving een visitekaartje voor uw bedrijf is.

Het materiaalgebruik hangt af van uw wensen. Aan mogelijkheden geen gebrek: denk aan grote overspanningen, sandwichbeplating voor dek en/of gevels, luchtramen op een sandwichdek, damwandbeplating, kunststof platen, wit gecoat en gehard glas, metselwerk, automatische deuren, vliesgevels en lichtstraten.

Zwirs Horti Projects | Bedrijfsruimten

Zwirs Horti Projects inschakelen voor uw project?

Wij denken graag met u mee om uw project binnen de mogelijkheden van uw wensen te realiseren!

© All rights reserved.

Contact

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
Nederland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 174 620 514
Route